Водій автівки який врізався у будівлю чергового на залізничному переїзді був п'яний


У водія та пасажира автомобіля, який заїхав у приміщення підсобне приміщення стрілочного поста №1 ст. Снятин встановлено факт вживання алкоголю.

Автомобіль марки Опель Астра заїхав в підсобне приміщення, яке розташоване біля стрілочного поста №1 ст. Снятин Івано-Франківської області. Водія та пасажира даного автомобіля каретою швидкої медичної допомоги доставлено до Снятинської ЦРЛ.

Правоохоронцями встановлено, що водій автомобіля марки «OPEL ASTRA», 1988 р.н., рухаючись автодорогою сполученням «Косів-Снятин» у напрямку м. Снятин, проїжджаючи с. Хутір Будилів, Снятинського району, не доїжджаючи до залізничного переїзду, не обрав безпечної швидкості руху. В результаті не справився з керуванням та здійснив зіткнення з підсобним приміщенням, яке розташоване біля стрілочного поста №1 ст. Снятин. Внаслідок чого водій та пасажир 1987р.н. отримали тілесні ушкодження та доставлені в реанімаційне відділення Снятинської ЦРЛ.

Даний автомобіль поміщено на арешт майданчик Снятинського РВ УМВС України в Івано-Франківській області. У водія та пасажира в Снятинській ЦРЛ встановлено факт вживання алкоголю.

До теми: На Прикарпатті автомобіль врізався у будівлю чергового на залізничному переїзді, водія та пасажира госпіталізували