Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті


За минулу добу в області зареєстровано 8 пожеж. Про це інформує управління цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

12 серпня о 15:26 в селі Котиківка Городенківського району виникла пожежа покрівлі одноповерхової недіючої будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:00 в місті Тисмениця на вулиці Америка виникла пожежа сухої трави на відритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:55 в місті Рогатин в урочищі Бабинці виникла пожежа післяжнивних залишків на відритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:33 в селі Побережжя Тисменицького району виникла пожежа газової труби на вводі до житлового будинку. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється

О 19:05 в місті Рогатин на вулиці Роксолани виникла пожежа дерева на відритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:46 в місті Бурштин на вулиці Стуса виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13 серпня о 01:15 в місті Яремче на вулиці Свободи виникла пожежа сміття на відкритій території ЗОШ № 1. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!