Воїн "десятки" наодинці відбив штурм десятьох окупантів: командир РФ бився в істериці


“Бл*дь, вас один человек сдерживает! Один! Десятерых”. Це не цитата із пафосного бойовика, а цілком реальні слова орківського командира, який істерить в радіостанцію. А все тому, що один боєць 8 окремого гірсько-штурмового батальйону стримує навалу з десяти штурмовиків противника.

Героїчна подія сталася ще в грудні. Один-єдиний “едельвейс” утримує позицію, холоднокровно відбиваючи атаку десятьох окупантів. На відео добре видно, як орки, мов черв’яки, крутяться, повзають навколо окопу, де сидить наш боєць. Він професійно відганяє нашестя гранатами і автоматом.

"Нам вдалося перехопити радіоперемовини противника. Командир б’ється в істериці, вказуючи штурмовикам, що робити. “Заходити зліва...”, “Заповзти...”, “Закидати гранатами...”. Він не може осягнути, як стільки російського “м’яса” не може відбити позицію з одним бійцем. Звісно, адже загарбники не уявляють, на що здатні українці, захищаючи свою землю. Той бій закінчився мертвими і скаліченими орками, яких методично нищила арта і дрони. Наш же боєць залишився живий-здоровий. Він змусив те, що лишилося від ворога, тікати, відстоявши позицію і дочекавшись підкріплення. Сьогодні виповнюється рівно 2 роки нашої невпинної та мужньої боротьби з заклятим ворогом не лише за свободу та право на самовизначення, а за право на життя. І цей епізод лише один із сотні, а то й можливо із тисячі, є цьому доказом", - йдеться у дописі 8 окремого гірсько-штурмового батальйону 10 ОГШБр "Едельвейс".

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!