Володимир Війтишин закликає священників та вірних УГКЦ дотримуватися карантину


Митрополит Івано-Франківської Архієпархії Володимир Війтишин звернувся до духовенства та вірян із закликом дотримуватися посиленого карантину.

Як відомо, протягом останнього тижня на Прикарпатті фіксують різке збільшення випадків інфікування коронавірусом та важкий перебіг захворювання. Відтак, митрополит закликає священників постійно пригадувати вірним про дотримування заходів безпеки у храмах, громадських місцях, у закладах торгівлі, в громадському транспорті та в інших місцях скупчення людей.

"Просимо парохів, адміністраторів та парафіяльні ради продовжувати підтримувати чистоту та безпеку, провітрювати та дезінфікувати храми, а також подбати, щоб на вході до храму знаходились антисептики для рук і медичні маски для тих вірних хто їх немає. Наголошуємо на необхідності дотримуватись соціальної дистанції, часто мити руки та перебувати в медичних масках, щоб зберегти своє здоров’я та ближнього. Молимося до Всемогутнього Господа за припинення пандемії, за здоров’я хворих та за всіх медичних працівників", - йдеться у зверненні.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!