Волонтери закликають прикарпатців фінансово підтримати табір для бійців АТО


Реабілітаційно-відпочинковий табір для бійців АТО "З любов'ю в серці" для бійців АТО потребує фінансової підтримки.

Про це у соцмережі Facebook повідомила волонтерка Наталя Перцович.

Багато хлопців повертаються додому після року-півтора перебування в зоні бойових дій. Дуже мало уваги приділяється державою і оточуючими їхньому моральному стану. Тільки жменька волонтерів на підсвідомому рівні намагаються допомогти і підтримати. Але настав момент, коли такі проекти треба підтримати нам всім.

В Косівському районі в селі Розтоки працює табір, який надає послуги відпочинку та психологічної реабілітації. Багато позитивних відгуків від відвідувачів. Тендітна жінка, Таня Костинюк, організувала вже 12 заїздів. Кожного заїзду табір розвивається, але фінансово витягувати функціонування цього проекту дуже тяжко.

Тож активістка звертається до благодійників, допомогти фінансово.

У таборі для бійців проводяться різноманітні заходи: Арт-Майдан, Боді-Арт, майстер-класи з кераміки, екскурсії у Косівські музеї для ознайомлення з побутом, традиціями краю, концерти, походи у гори, поїздки у найкращі мальовничі місця Косівщини, купання в чанах, вечірні посиденьки для душевного спілкування біля "табірної ватри" та ін., плануються - рафтинг та вело-мандрівки, а також походи в гори з ночівкою та майстер-класом зі скелелазання.

Наступний, 14-й заїзд заплановано на 18 травня.