"Вона мріє виступити на великій сцені",- мама юної прикарпатки Насті Димид, яка поїде на Євробачення


Юна співачка з Прикарпаття Анастасія Димид, яка була учасницею фестивалю «Коляда на Майзлях», представлятиме Україну на міжнародному дитячому конкурсі Євробачення

До слова, під час «Коляди на Майзлях» Анастасія дала для РІСУ одне з перших своїх інтерв’ю. Виглядала при цьому достатньо впевненою. Так само впевнено виступала перед чисельними глядачами, бо має, не дивлячись на юний вік – 9 років, досвід участі в багатьох серйозних конкурсах. У декількох, серед яких всеукраїнські та міжнародні – ставала переможницею.

Як каже мама Анастасії - Уляна Димид, перемога у відборі на дитяче Євробачення була навіть очікуваною. «Звичайно, я як мати, мріяла про це. Настя дуже хотіла перемогти. Але всі фіналісти були сильними, тож ми вирішили просто покластися на долю», - каже вона. - Не можу сказати, що серед дітей було “змагання”, учасники за час підготовки встигли здружитися. В такій теплій та дружній атмосфері всі працювали на одну мету — створити свято, “казку” музики. А участь у Національному відборі ми вирішили брати, бо Настя просто обожнює співати та мріє виступити на великій сцені. А я хочу, щоб з вуст маленької дівчинки весь світ почув, які в Україні талановиті, щирі та добрі діти».

Підготовка до фінального відбору на дитяче Євробачення для учасників тривала близько двох місяців. Протягом цього часу створювалася та записувалася пісня, відбувалося безліч зйомок та тривала підготовка номеру та танцю.

«Перед самим виступом Настя завжди хвилюється, але як тільки виходить на сцену — всі хвилювання зникають. Вона з першої секунди цілковито поринає у пісню та проживає на сцені маленьке життя, - додає пані Уляна. – Адже співає з маленької і багато. Їй було всього 2 чи 3 рочки, коли почала брати до рук дитячий мікрофон та ходити з ним по кімнаті, наспівуючи англійську дитячу пісню «Finger Family». Років з пʼяти ми почали публікували її співи в соціальні мережі. Тоді Настю і почали запрошувати на конкурси та фестивалі і вона розпочала займатися вокалом. Двічі на тиждень їздить на репетиції у Долинський міський будинок культури, де навчається вокалу у викладачки Галини Курус. Також відвідує музичну школу, де навчається академічному співу у Надії Андріїв».

Пісню «Квітка», яку Анастасія Димид виконає на сцені дитячого Євробачення і яка вже припала до душі українським глядачам і професійному журі національного відбору,  написала відома співачка Світлана Тарабарова. 

А сам конкурс відбудеться 26 листопада у французькій Ніцці. 

Автор Наталя Палій

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!