Вояки-добровольці з Прикарпаття скаржаться на вибіркову ротацію в зоні АТО


Активістка ВО «Майдан. Долина» Алла Шевченко на своїй сторінці у Facebook повідомила про розмову з військовослубовцями, що зараз перебувають в зоні АТО

За її словами, добровольці з 2 батальйону 128 бригади розповіли про те, що у них практично не відбувається ротація, інформує кореспондент "Бліц-Інфо".

"А точніше вона відбувається тільки у верхніх ешелонах командуванняХлопці дуже незадоволені тим, що їхній замполіт, уже втретє поїхав у відпустку, бо він "морально-уставший". Комбат, зі слів солдатів, який уже місяць на передовій, на позиції не виходив, вони його навіть в очі не бачили, теж поїхав у відпустку", – повідомляє Алла Шевченко.

Активістка згадує, що хлопці в зону АТО попали в кінці серпня.

"На моє запитання, чи телефонували хлопці обласному військовому комісару, кажуть, що так – пообіцяв ротацію на кінець лютого, а може і на квітень. Чому все так? Люди добровольцями пішли, живуть у землянках, щодень ризикують своїм життям, а до них ,як до "третього сорту" ставляться... Звичайно, що ми прикладемо всі зусилля, щоб допомогти, але в черговий раз переконуюсь, що у нас більше запитань, ніж відповідей", - пише волонтерка.