Вперше в Івано-Франківську! Лікування простатиту за один візит!


Якщо раніше простатит зустрічався переважно у чоловіків старше 45-50 років, то сьогодні лікарі з жалем змушені констатувати - це запальне захворювання все частіше вражає тих, кому ще не виповнилося 40.

Простатит - це запалення передміхурової залози - простати. Основною функцією цього суто чоловічого органу, розташованого в області малого тазу над сечовим міхуром, є вироблення секрету, який сприяє активності сперматозоїдів і захищає їх від різних несприятливих умов.

Медичний центр «Оксфорд Медікал» використовує одну із найновітніших методик лікування простатиту – лікування апаратом Tempro.

tempro.jpgАрарат Tempro – це унікальна методика, яка дозволяє лікувати простатит всього за 1 візит підбираючи індивідуальні параметри лікування. Дану методику широко використовують в таких країнах, як США, Великобританії, Канаді, Нідерландах, Бельгії та ін. В Україні таких апарати є тільки 3, зокрема включаючи медичний центр «Оксфорд Медікал».

Tempro – апарат ізраїльського виробництва, який пропонує унікальну радіочастотну технологію, дозволяючи лікарю урологу проводити лікування простатиту різної стадії. Лікування апаратом Tempro є безпечне та просте, завдяки надійному інтерфейсу програмного забезпечення.

Під час лікування система Tempro реєструє і зберігає всю інформацію – дані пацієнта, температурно-часові графіки процедури, які в кінці можна віддрукувати.

tempro1.jpgЛікування простатиту за допомогою апарата Tempro не потребує хірургічного втручання та використання загального наркозу.

 

Як проходить процедура?

Зовнішньо виглядає це так: пацієнт лежить  на кушетці, до його простати підведений електрод, який нагріває простату до потрібної температури. Так, як процедура є безболісна, пацієнт відчуває тільки тепло і невеличке пощипування. Процедура триває приблизно від однієї до півтори години, після чого пацієнт може іти додому і починати  вести звичайний спосіб життя. За результатами досліджень європейських вчених, було доведено, що після такої процедури, ускладнень практично не має і її висока ефективність доведена більш ніж на кілька тисячах пацієнтів.

Переваги лікування апаратом Tempro:

  • програмне забезпечення високої надійності, яке виводить на екран процес процедури та режим роботи;
  • розподіл теплової енергії є строго заданим і рівномірним;
  • лікування проводиться без наркозу;
  • немає побічних ефектів чи ризиків використання;
  • проводить лікування простатиту за 1 візит;
  • після процедури, можна роздрукувати дані процедури чи пацієнта;
  • безпечна та ефективна процедура;
  • регульована довжина процедури для різних розмірів простати;
  • не потребує госпіталізації.

Детальнішу інформацію читайте на нашому сайті http://ivanofrankivsk.oxford-med.com.ua/viddilennya/urologiya/likuvannya-aparatom-tempro/

Медичний центр «Оксфорд Медікал», м. Івано-Франківськ вул. Василіянок 1, тел.: 0342 777 299; 050 3 777 299; 097 4 777 299

На правах реклами