Вистави та презентації: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Фестивалі, театральні вистави, виставки, лекції або ж концерти зірок. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 5 до 11 грудня.

У вівторок, 6 грудня о 18:00 в івано-франківському обласному театрі покажуть виставу "Кар'єрні ігри"

Лузерам вхід суворо заборонений: успіх не терпить слабкості!  Заради нього можна багато чим пожертвувати  та  «Успіх» жадібно  підіймає ціну… Що криється під цією блискучою обгорткою?  Правдивий сенс життя чи може «апокаліптичний звір», посягаючий у кінцевому рахунку  на одвічні людські цінності..? Фернандо не сумнівається ані в своїх силах, ні в тому, що отримає роботу у престижній  міжнародній команії «Dekia» . Жодна співбесіда,  і навіть троє «зубатих» конкурентів, не видаються йому серйозною перепоною до мети…Але  таємничі завдання невидимого рекрутера  ламають  «пряму» його ідеально спланованого дня... 
 

Придбати квитки можна в касі театру.

У середу, 7 грудня в Urban Space 100 відбудеться презентація книги Ростислава Семківа «Як писали класики».

Видання підсумовує рецепти успіху визнаних у всьому світі письменників. На презентації автор розкаже основні секрети письменницької майстерності класиків.

Початок зустрічі о 19:00. Вхід вільний.

Також 7 грудня відбудеться презентація програми "Global Volunteer".

Це – програма для тих, хто хоче удосконати свою англійську, завести нових знайомих, отримати нереальний досвід та порцію позитиву, зробити вклад у вирішення однієї зі світових проблем. Під час презентації можна буде дізнатися більше про актуальні проекти, умови участі в програмі і також поспілкуватися з франківчанами які вже побували на такому стажуванні.

Захід розпочнеться о 17:00 год. в STANTSIYA.

11 грудня в івано-франківському обласному театрі відбудеться вистава-притча "Готель двох світів". 

Внаслідок фатальної недбалості Жюльєн Порталь – головний редактор престижного журналу, бабій та цинік опиняється у предивному місці, мешканці якого зайняті одним – вони чекають відповіді. Якою б страшною вона не була.

Початок о 18:00. Квитки можна придбати у касі драмтеатру.