Я не супермен: Прикарпатський нардеп поскаржився, що люди хочуть від нього неможливого


Колишній спортсмен, а нині "слуга народу" Василь Вірастюк, спробував пояснити, що він не напівбог, яким бачать нардепа-мажоритарника виборці.

Василь Вірастюк приміряв на себе образ Капітана Америки. Нардеп-мажоритарник поскаржився, що саме таким люди бачать народних обранців – напівбогами, для яких немає жодних перешкод, інформує Бліц-Інфо.

"Superman, Batman, Mister-A, Spiderman, і т.д... Тобто людина, яка може і вміє все в цьому житті. Для неї немає жодних перешкод ніде і ніколи.. Одним словом, напівбог. Саме таким люди бачать нардепа Верховної Ради України, а особливо нардепа-мажоритарника. А насправді він діє і працює винятково в межах своїх "депутатських повноважень", прописаних Законом. І не є ані Миколаєм, ані Робін Гудом, ані ще кимось... Для тих, хто в танку, пост писав з певною іронією. Опираючись на особисті спостереження за часи роботи на посаді "народного депутата ВР",- підписав світлину Вірастюк.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітрі

У коментарях до публікації одразу з'явилося багато негативних коментарів, тож через деякий час нардеп закрив можливість коментувати пост. Пропонуємо почитати найцікавіші коментарі:

"Чому А, а не В?", - пише Віталій Прокопович

"Та, та ви всі в тій верховній раді себе богами відчуваєте, яким перешкод нігде нема, людей пообкладали податками, пенсії мізерні, країна в злиднях, а ваша партія день народження Ярмака святкує в Карпатах і ваші однопартійці на літаках туда літають і в Трускавцях на дискотеках з президентом двіжують і це коли в країні йде війна і сранний вірус ходить по світу. Дивітся не додвіжуйтесь, щоб ми люди вас не виносили з верховної ради як непотріб у смітники і не подивимось що в партії є Вірастюк", - написав Сергій Львов

"Класна шапка так на засідання і ходи! Ага якщо всі просять, то мені треба хорошу сокиру і щось таке, щоб самосвалами, щоб не давали проїхати з вирубаним лісом",- написала Маряша Лексі

Костюмчик на Трускавець Party, - написав Liubomyr Liubomyr

"Я, Василю, приношу вибачення, тому що Вас особисто знаю, тому скажу правду. Ні, Ви не стали державником. Ви надаете окремим людям якусь допомогу, але окремим. не всім. У Вас не було бачення як зробити потрібні реформи, у Вас не було бачення що потрібно людям. Тому он бачу. законопроекті у Вас зовсім нема. Взяли Вас одним з співавторів (из двух десятків) в корупційний законопроект про книговидання. Та один законопроект (також двадцятим в списку) - "про відзначення 80-річчя створення Української Повстанської Армії". і це все. що Ви змогли зробити для народу України за півроку? Вас не назначили на пости в комітетах (не бачу інформації про це в Вашому досье в ВР), але Ви е членом пяти делегацій та щось там робите. Зоконів для людей у Вас нема. включаючі закони хоча б про спорт та інше",- написав Mihno Sergey.

Окрім того, мережею вже навіть почали ширитися меми на цю тему

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!