Як франківцям скористатися автобусом, якщо ФОП не має печатки для довідки


З 26 лютого і до закінчення дії карантинних обмежень «червоного» рівня епідемічної небезпеки, для перевезення пасажирів на території Івано-Франківської міської територіальної громади організовано регулярні спеціальні перевезення.

Скористатися ними можуть працівників закладів охорони здоров’я та працівники підприємств, установ та організацій державної, комунальної та приватної форм власності за наявності службового посвідчення або довідки з місця роботи або витягу/виписки з ЄДРПОУ (документ, що підтверджує державну реєстрацію фізичної особи як суб’єкта підприємницької діяльності).

Виникло питання – а що робити, коли працівник працює у фізичної особи – суб’єкта підприємницької діяльності і такий суб’єкт підприємницької діяльності не має печатки?

"У такому випадку для проїзду в громадському транспорті, такий працівник повинен мати при собі довідку від фізичної особи – суб’єкта підприємницької діяльності, засвідчену підписом такої особи, а також витяг/виписку з ЄДРПОУ (документ, що підтверджує державну реєстрацію фізичної особи як суб’єкта підприємницької діяльності)", - пояснює заступник міського голови Михайло Смушак.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!