Як обирають квартири в Івано-Франківську?


Кількість нових угод на ринку первинної нерухомості знову зростає. Франківці, які ще у березні побоювались робити великі покупки, з початку травня активно шукають вигідні пропозиції від забудовників. Пов'язано це з послабленням карантинних обмежень та спадом тимчасової паніки серед людей.

В Івано-Франківську збільшився попит на квартири у передмісті. Справа тут не тільки у ціні. Віддаленість від гамірного середмістя, багато природи і наявність соціальної інфраструктури є тими аргументами, які спонукають людей купувати помешкання у віддалених мікрорайонах. Та й поширення коронавірусу відіграло не останню роль.

Які квартири купують франківці?

Вибираючи нову квартиру, франківський покупець переважно зважає на свій сімейний стан. Холостяки приглядаються до однокімнатних або двокімнатних помешкань з кухнею-студією. Зайві метри їх не приваблюють. Серед фаворитів - квартири площею 35-45 метрів квадратних. Таке помешкання легко меблювати і дає змогу заощадити на комунальних платежах. Молоді пари теж не готові переплачувати за велике житло. Для них у пріоритеті функціональність.
Аналізуючи сучасні тренди вибору квартири, компанія blago developer проектує простір для життя, орієнтуючись на потреби майбутніх мешканців. Вперше в Івано-Франківську забудовник пропонує за такою філософією обрати квартиру. Тобто не просто одно-, дво-, чи трикімнатну квартиру, а проаналізуйте свою сім’ю і оберіть оптимальний простір. Архітектори blago developer давно досліджують філософію житлового простору різних людей, але саме під час карантину 2020 року, вдосконалили проекти планування квартир, враховуючи типи сімей та особистий простір для кожного. Комфорт для всіх членів сім’ї – найважливіша цінність житла. Співробітники компанії доводять те, що кожна сім’я особлива і навіть для домашніх улюбленців знайдеться простір у квартирах від blago developer. Купити квартиру в Івано-Франківську за типами сім’ї blago developer пропонує у житлових комплексах в усіх частинах міста: Family Plaza, Містечку Соборне, ЖК Comfort Park, Main House, Авторський, Паркова Алея та елітних будинках Parus, Royal Hall, чи будинок у котеджному містечку Franko River Club.

Планування квартир продумані до найменших дрібниць і також місце для віддаленої роботи, чи столик для навчання дітям біля вікна передбачено і розумно організовано у кожній квартирі. До прикладу молодій сім’ї з дитиною для комфортного життя недостатньо звичайного однокімнатного помешкання. Найоптимальнішим варіантом стають квартири, де можна легко облаштувати спальню, дитячу і кухню поєднати з вітальнею. А от сім’ї з двома дітьми цікавляться не просто трикімнатними квартирами, а функціональною квартирою з трьома спальнями і місцем для розваг та навчання, а батькам для особистої роботи за комп’ютером і просторою кухнею, яка вдало переходить ще й у вітальню.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!