Як отримати гроші в інтернет-сервісі LoviLave


У випадках, коли терміново потрібні гроші, все більше і більше людей звертається до сервісних служб мікрокредитування. Компанії видають незначні суми на малі терміни. Найчастіше, це близько 10 000 гривень на місяць.

Кредити онлайн дуже популярні, завдяки простоті і швидкості отримання. В середньому, для оформлення незначної суми витрачається близько 15 хвилин. І при тому, не потрібно нікуди йти. Високий показник схвалення робить послуги мікрофінансових організацій максимально затребуваними.

Чим відрізняється сервіс кредитування LoviLave

В Україні діє понад 100 сервісів мікрокредитування, проте фірма LoviLave готова запропонувати новий підхід до оформлення кредиту.

У LoviLave є чат-бот, що допомагає швидше заповнити заявку і оперативно отримати результати її розгляду. На інтернет-порталі вас зустріне робот Волі, що допомагає відповісти на питання заявки. Анкета заповнюється в формі діалогу: робот задає питання, а ви відповідаєте.

Для зручності користувачів заявка скорочена, тут всього шість полів. Потрібно вказати телефонний номер, ПІБ, ІПН і дані паспорта. Копії документів не потрібні.

LoviLave - це перший онлайн-сервіс видачі кредиту з чат-ботом. В інших фірмах, на заповнення заявки доводиться витрачати 5-10 хвилин, а потім мінімум 30 хвилин чекати рішення. Завдяки підказкам бота і невеликій кількості необхідних полів, заявку в LoviLave ви заповнете за 1-3 хвилини, а відповідь щодо неї прийде через 30 секунд. І відразу після підписання договору гроші будуть зараховані на пластикову карту.

Як можна отримати грошові кошти в LoviLave

У LoviLave кредити видають громадянам України віком від 21 до 70 років. Одночасно з цим наявність кредитів в будь-яких інших організаціях, місце роботи і рівень доходу не грають ролі. Схвалення мінікредитов - 95%.

При першому зверненні ви маєте можливість отримати до 3000 гривень. Однак після свого першого повністю виплаченої позики багато клієнтів отримують доступ до максимально можливої суми у 10 000 гривень.

- На калькуляторі потрібно вказати суму і час позики. Ви відразу побачите суму для повернення, її можна змінити, пересуваючи повзунок.

- Потім необхідно відповідати на питання бота, кредит оформляється в режимі діалогу. Як в звичайних офлайн точках видачі, але не потрібно нікуди їхати, а потім чекати в черзі.

- Заявка буде відправлена ​​на розгляд, цей процес займе близько 30 секунд.

- У разі якщо кредит схвалений, клієнту потрібно прикріпити картку для отримання грошових коштів. Крім цього проводиться верифікація картки, тому на ній повинні бути якісь кошти, мінімум 1 гривня.

- Останній момент - підписання договору. Його потрібно прочитати й прийняти умови, зазначивши свою згоду галочкою.

Відразу після цього робот переведе необхідну суму на картку, і грошима можна скористатися за своїм бажанням.

Швидка оплата кредиту

У LoviLave (lovilave.com.ua) ви можете не тільки швидко і просто взяти фінансові кошти, а й також просто їх повернути. Для повернення запропоновано 3 методу: погашення в особистому кабінеті, за реквізитами в касі, а також опція швидкої оплати.

1. Якщо бажаєте повернути гроші через особистий кабінет, слід авторизуватися в системі, перейти в кабінет і виплатити необхідну суму в 2 кліка. Вводити заново реквізити карти не знадобиться, карта вже збережена. Грошові кошти на рахунок компанії надійдуть блискавично, платити можливо навіть увечері або вночі.

2. Якщо на карті грошей немає, ви можете оплатити кредит готівкою за реквізитами. У своєму кабінеті скачайте реквізити і платите в банку. За це банк бере комісію, крім усього іншого, платіж іде до 3-х днів.

3. Третій спосіб - оплата без авторизації. Буде необхідно ввести свій номер телефону, ви зможете побачити стан кредиту, який оформлений на даний номер. Ви відразу можете його оплатити частково або повністю. Для цієї мети необхідно ввести дані карти, але платіж проходить швидко і без комісії. Цей метод дозволяє оплачувати власний кредит, або кредит іншої людини.

У LoviLave реалізована опція автоматичної пролонгації, її можна використовувати безкоштовно. В результаті необхідно сплатити відсотки боргу, не зачіпаючи основну суму кредиту, і термін договору буде продовжений на стандартних умовах. Пролонгація дає можливість уникнути прострочення, штрафів і погіршення кредитної історії.

Плюси сервісу LoviLave

Прогресивний сервіс мікрокредитування характеризується простотою і швидкістю оформлення. Саме завдяки видачі позики у формі невеликого діалогу з ботом, отримати грошові кошти тут можна в 3 рази швидше, ніж в аналогічних сервісах.

Серед переваг:

- Лояльне ставлення до своїх клієнтів і підвищений показник схвалень.

- Систематичні промокоди на знижки, які висилаються постійним клієнтам.

- Зручні варіанти повернення грошей.

- Безкоштовна пролонгація.

- Максимальна сума доступна відразу після першої позики (для деяких клієнтів).

- Є можливість реструктуризації (в приватному порядку).

Користатися позиками LoviLave безпечно і просто, менеджери компанії забезпечують конфіденційність інформації, тут використовуються надійні протоколи захисту даних. В наші дні - це максимально швидкий і зручний кредит в Україні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!