Як проходить навчання дітей на Прикарпатті у період карантину


Сьогодні, 19 березня, в Івано-Франківську провели онлайн нараду в.о. голови облдержадміністрації Віталія Федоріва щодо коронавірусної інфекції в області.

На нараді йшлося про те, як карантин впливає на Прикарпаття. Федорів наголосив, що виникло питання про те, щоб перевести частину персоналу геріатричного пансіонату на ізоляцію, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Це питання потребує додаткового вивчення. Ми знайдемо шлях, як це питання врегулювати. До кінця дня Департамент соціальної політики видасть наказ про подальшу діяльність пансіонату і ще семи подібних закладів",- пояснив виконуючий обов’язки голови ОДА.

Федорів також розповів, що у 630 закладах освіти Прикарпаття організовано дистанційне навчання. Переважно це відбувається за допомогою Viber і Youtube.

"Даються завдання, голосові підказки та посилання на особисті напрацювання вчителів у Youtube чи загально відомі освітні ресурси. Область вчиться у нових умовах і ми щиро сподіваємося, що вже 4 квітня Прикарпаття буде жити у нормальному режимі і діти продовжать навчання у школі",- додав Федорів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: