Як впоратися з фінансовими негараздами не виходячи з дому?


Багатьом сім'ям не вистачає доходів, через що вони мають фінансові проблеми, вирішуючи їх прийнятними методами, наприклад, займаючи у знайомих та родичів.

Багатьом сім'ям не вистачає доходів, через що вони мають фінансові проблеми, вирішуючи їх прийнятними методами, наприклад, займаючи у знайомих та родичів. Втрата роботи, відсутність постійного джерела доходу, затримки з зарплатою чи соціальними виплатами часто є причинами подібних ситуацій. Гроші можуть йти на лікування, виплату боргів, покупку або ремонт. І якщо було витрачено суттєву суму, на інші потреби, на нормальне життя грошей вже може просто не вистачати. Весь час позичати у друзів не хочеться, та й не завжди у них знайдуться зайві кошти. 

Тому залишається кредит, який потрібно буде віддавати з відсотками, що значно збільшує його розмір. Якщо ви не хочете платити набагато більше тієї суми, яку позичили, звертайтесь до мікрофінансової компанії Кача, яка дає кредит під 0 відсотків на картку. Оформляється мікропозика дистанційно, у будь-який час, що дозволяє позбавлятися фінансової напруженості, не виходячи з дому. Для виконання всього процесу знадобиться хороший інтернет та мобільний телефон. Оформлення заявки та її обробка, що проводиться автоматичною системою, займають зовсім небагато часу: 15-20 хвилин.

                                        Як подати заявку на мікропозику?

Подати заявку на кредит можуть повнолітні громадяни України. Причому їхня зайнятість не має особливого значення. Вимоги, яким має відповідати позичальник, це вік (18-70 років), наявність документа, що засвідчує особу, ІПН, банківської картки. Мікрозайм видається не лише особам, офіційно працевлаштованим, а й безробітним, студентам, пенсіонерам, домогосподаркам та жінкам у декреті. МФО Кача пропонує клієнтам лояльні умови, схвалюючи заявки людям із негативним кредитним рейтингом. 

Для позичальників, які вперше оформлюють кредит у мікрофінансовій організації, діє обмеження на його розмір – не менше однієї тисячі та не більше п'яти тисяч гривень, а також вигідна пропозиція – мінімальна процентна ставка. При повторних зверненнях по грошову допомогу на сайт сервісу, можна підвищити суму позики та терміни погашення, скористатися іншими бонусами. Процес оформлення відбувається у кілька коротких етапів.

1. На сайті сервісу виставити параметри кредитного калькулятора. Це допоможе дізнатися, яка сума призначена для повернення з урахуванням відсотків, та який термін дається на погашення мікропозики.

2. Пройти реєстрацію з заповненням форми правдивою та актуальною інформацією. Так буде створено особистий кабінет, де можна переглядати всі відомості про свої фінансові операції. Також потрібно вказати контактні дані та реквізити банківської картки, на яку надійдуть кредитні кошти.

3. При схваленому кредиті слід підписати електронний договір, погоджуючись з його умовами. Після цього обумовлена сума надійде на карту протягом кількох хвилин.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!