Якою буде погода на Прикарпатті у перший тиждень весни


Нарешті після снігів і морозів настала довгоочікувана весна.

Втім, за прогнозами синоптиків, перший тиждень весни не дасть прикарпатцям розслабитись і потішитись гарною погодою, інформує Бліц-Інфо.

Зокрема в понеділок, 1 березня весь день утримається хмарна погода. Вночі пішов дрібний дощ, проте в середині дня він повинен припинитися. Температура повітря вдень 6-9о тепла.

У вівторок, 2 березня можна буде нарешті погрітися під весняним сонечком. Від хмар, що з'являться до світанку, вже вранці не залишиться й згадки - до самого вечора буде триматися ясна погода. Без опадів. Температура вночі -1-2о тепла, вдень 9-16о весняного тепла.

Середа, 3 березня не потішить сонячною погодою. Ввечері на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Без опадів. Синоптики прогнозують вночі -1-+2о, вдень 9-11о тепла.

В четвер, 4 березня починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Вночі очікується -2-+2о, вдень, 14-17о весняного тепла.  

На завершення робочого тижня погода зіпсується і в п'ятницю, 5 березня протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дощ, який йтиме вночі, вранці зміниться сильним мокрим снігом і тільки ближче до вечора закінчиться. Вночі очікується 0-2о тепла, вдень 4-6о вище нуля.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!