Якою буде погода цього тижня на Івано-Франківщині


Цей тиждень не потішить прикарпатців такою довгоочікуваною сонячною і сухою погодою.

За прогнозами синоптиків в найближчі кілька днів на Прикарпатті буде дощова і доволі холодна погода, інформує Бліц-Інфо.

В понеділок, 19 вересня весь день буде хмарним. Удень та ввечері йтиме дрібний дощ, який буде поступово посилюватися. Температура повітря вдень 11-14о тепла.

У вівторок, 20 вересня з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Удень та ввечері йтиме дрібний дощ, який буде поступово посилюватися. Вночі очікується 5-7о тепла, вдень 10-11о.

Середа, 21 вересня також буде хмарною. Дрібний дощ йтиме весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вночі 5-8о, вдень 11-13о.

У четвер, 22 вересня протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. Вночі синоптики прогнозують 5-8о тепла, вдень 10-12о.

На завершення робочого тижня, у п'ятницю, 23 вересня хмарна погода буде триматися до самого вечора. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ближче до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі 7-8о, вдень 10-13о

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!