Яйця прикарпатського бізнесмена Бахматюка продаватимуть в Ізраїлі


Компанія "Авангард" прикарпатського бізнесмена Олега Бахматюка отримала від держави Ізраїль дозвіл на експорт курячих яєць.

Два українських підприємства отримали дозвіл на експорт харчових яєць до Ізраїлю. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав голова Міністерства аграрної політики і продовольства Олексій Павленко, пише Курс.

«Два українських підприємства отримали дозвіл на експорт столових курячих яєць до Ізраїлю. Це черговий доказ того, що українські виробники підвищують якість продукції й здатні конкурувати на світових ринках», - написав Павленко.

Як уточнив на брифінгу заступник голови Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Олександр Вержиховський, дозвіл на експорт українських яєць до Ізраїлю було отримано після інспекції ізраїльськими державними ветеринарами семи українських підприємств.

За словами Вержиховського, дозвіл на експорт отримали підприємства груп «Овостар» (Березанська птахофабрика) і «Авангард» (агрофірма «Авіс»), який належить відомому підприємцю з Прикарпаття Олегу Бахматюку. Зазначені підприємства зможуть почати постачання до Ізраїлю вже цього року.