З початку року до івано-франківських міндоходівців звернулося понад 60 громадян


Про це повідомляє прес-служба Міндоходів.

«За сім місяців поточного року до ДПІ у м. Івано-Франківську надійшло 47 письмових звернень громадян. Разом з тим, за вказаний період посадовими особами ДПІ у м.Івано-Франківську було проведено 16 особистих прийомів»,- про це повідомила ГДІ відділу обслуговування платників податків Івано-Франківської ДПІ Любов Безсмертна.

Всього упродовж січня-липня 2014 року розглянуто 47 письмових звернень. З них - 46 заяв та 1 скарга. Заявники зверталися до міської ДПІ з метою інформування про ухилення від сплати податків у 4 випадках, 17 звернень стосувались проведення контрольно-перевірочної роботи, у 24 випадках заявники звертались з метою отримання податкової консультації індивідуального характеру відповідно до вимог ст.52 Податкового кодексу України.

Відповіді на всі звернення та запити на інформацію були надані у встановлені законодавством терміни. Зокрема, в результаті розгляду 47 звернень, 45 - вирішено позитивно, 1 – роз’яснено, та по одному – відмовлено у наданні відповіді, оскільки звернення не підлягає розгляду у відповідності до статей  8 і 17 Закону України „Про звернення громадян”.

Також роз’яснення та консультування платників податків відбувалися під час особистих прийомів. «За поточний рік посадовими особами ДПІ у м.Івано-Франківську було проведено 16 особистих прийомів. Усі звернення громадян розглянуті під час проведення особистих прийомів. За їхніми результатами заявникам надано вичерпні відповіді та роз’яснення»,- зазначила Любов Безсмертна.