За кожну проспану хвилину будильник зніматиме кошти для армії


Фонд "Повернись Живим" презентував спеціальний безкоштовний мобільний додаток-будильник Wake Up, який допоможе усім небайдужим громадянам фінансово підтримати армію України.

Після встановлення та налаштування будильника він щоранку будитиме користувача, а якщо той вирішить "ще трошки полежати", кожну хвилину перераховуватиме гроші з рахунку користувача на потреби української армії. Таким чином у кожного буде дуже проста можливість віддячити солдатам за свій мирний сон. Гасло додатку — допоможи армії та спи спокійно.

"Будити вас він буде ніжно. Адже його рінгтон – мелодія пісні «Колискова», слова до якої написав Сергій Жадан, а виконали гурт «Лінія Маннергейма» і Саша Кольцова. Встановлюйте додаток на свої телефони! Подякуйте військовим, котрі захищають ваш мирний сон!", - закликають у Повернись живим

За словами Сергія Жадана, специфіка проекту полягала в тому, що музикантам потрібно було створити «антибудильникову» пісню, яка б не будила, а заколисувала.

«Логіка проста: чим більше людина спатиме, тим більше допомоги отримає військо. Записали пісню у Харкові», – пояснює поет.

Завантажити додаток можна для iOS та для Android, а також дізнавайтеся подробиці на сторінці фонду у Facebook та на офіційному сайті додатку.