За минулу добу на Прикарпатті виявили п`ять фактів торгівлі сурогатом


З метою припинення фактів незаконного виготовлення та реалізації фальсифікованих слабоалкогольних, алкогольних виробів і тютюнової продукції правоохоронці не припиняють проведення профілактичних рейдів та превентивної роботи з населенням.

Лише за минулу добу поліцейські виявили п`ять фактів торгівлі сурогатом. Про це йдеться на сторінці прикарпатської поліції. 

Поліцейські виносять постанови на порушників згідно ст.176 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення).
Крім того, відповідальність передбачена також за його придбання згідно ст. 177 КУпАП.

Поліція закликає громадян берегти своє життя та здоров’я своїх близьких й не порушувати закон щодо вживання, вироблення та реалізації алкоголю.

Окрім адміністративної відповідальності, за такі порушення передбачена й кримінальна відповідальність – ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Правоохоронці також звертаються до громадян повідомляти до поліції про відомі факти незаконного виготовлення, зберігання, вживання та реалізації алкогольних чи тютюнових виробів.

Спільна боротьба у цьому напрямку допоможе врятувати людські життя та долі.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!