За місяць на Франківщині оформили понад 13 тисяч біометричних паспортів


У січні в Івано-Франківській області громадянам оформлили понад 13 тисяч біометричних паспортних документів.

Порівняно з попереднім місяцем у січні в Івано-Франківській області спостерігалося збільшення попиту громадян на оформлення біометричних паспортних документів. Упродовж місяця людям оформлено понад 13 тисяч біометричних паспортних документів, повідомляє Міграційна служба Івано-Франківської області.

Зокрема, у січні оформлено 9861 паспорт громадянина України для виїзду за кордон (у грудні минулого року – 8104 документи) і 3662 національні паспорти громадянина України у вигляді ID-картки (минулого місяця – 3496). Не зважаючи на досить часті тимчасові призупинення надання адміністративних послуг, що було пов’язано з сигналами про повітряну тривогу, а також у зв’язку з випадками вимкнення електропостачання територіальні підрозділи надали адміністративні послуги усім відвідувачам.

Інформуємо:

На сьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Звертаємо увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс «Електронна черга».

Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України за лінком. Також прийом громадян проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами.

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів». Сервіс працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!