За тиждень п'ять прикарпатців померло від COVID-19


Впродовж тижня в області зафіксовано п’ять летальних випадків, спричинених COVID-19. Два з них - в Івано-Франківському районі, ще три - у Коломийському.

Незначне зниження рівня захворюваності на COVID-19 в Івано-Франківській області два тижні поспіль не означає, що вірус відступає. Тому, слід і надалі носити маски, дотримуватись дистанції та вакцинуватись. Впродовж тижня в області зафіксовано 5 летальних випадків, спричинених коронавірусом. Про це повідомляє головний санітарний лікар області Руслан Савчук.

 «Два тижні поспіль фіксуємо незначне зниження рівня захворюваності на COVID-19 в Івано-Франківській області. За попередній тиждень ковід виявили у 873 людей. Це на 3.7% менше, ніж позаминулого тижня. На 22% знизилась захворюваність на коронавірус і серед дітей. Впродовж минулого тижня захворіло 76 дітей.

Однак, це не показник того, що вірус відступає. Адже, за минулий тиждень в області зафіксовано 5 летальних випадків, спричинених ковідом. Тижнем раніше смертей, спричинених ковідом, не було. Тому, закликаю всіх носити маски, дотримуватись дистанції та вакцинуватись» - відзначив генеральний директор ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ» Руслан Савчук.

Загалом, в Івано-Франківській області впродовж тижня зареєстровано 873 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!