Захищати Євромайдан будуть "афганці" і міліція


У середу, 4 грудня, у Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що на вулицях Києва патрулюватимуть міліціонери, ветерани Збройних сил та афганці, інформує прес-служба УМВС.

"Після мітингу, який пройшов біля будівлі МВС України, перший заступник міністра внутрішніх справ Віктор Дубовик зустрівся з ветеранами Збройних сил та афганцями, які прийшли в МВС з ініціативою про спільні патрулі. Ветерани, які пройшли війну, закликають громадян України до миру і до неможливості провокацій ", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Офіцери створили на Майдані Незалежності штаб для надання допомоги громадянам і застерігають їх від протиправних дій.

"Ми будемо стояти між силовими відомствами та народом, щоб не допустити кровопролиття. Адже ми знаємо про це з власного досвіду, тому будемо стояти до кінця", - цитує МВС ветерана повітряно-десантних військ, учасника бойових дій Олега Шуляка.

"МВС підтримує ініціативу ветеранських організацій про створення спільних патрулів. Ми готові виділити наших співробітників для спільного патрулювання вулицями Києва і забезпечити порядок у столиці, в тому числі і поряд з об'єктами, де знаходяться наші спецпідрозділи", - зазначили в МВС.