Захисника з Ямницької громади нагородили "Золотим хрестом" від Головнокомандувача ЗСУ


Старший солдат Бойчук Борис Васильович із села Тязів отримав відзнаку Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного “Золотий хрест” за бойові заслуги.

Свій бойовий шлях розпочав ще у 2014 р. Від тоді він добре проявив себе під час виконання військових обов’язків. Захисник брав участь у визволенні країни від агресора в Одеській, Херсонській та Донецькій областях, йдеться на сайті Ямницької громади.

"Сьогодні наш земляк продовжує боротьбу з ворогом на передових лініях оборони. Військовослужбовця Бориса Бойчука відзначено за проявлену мужність, сумлінне й успішне виконання завдань на бойових позиціях",- кажуть у сільській раді.

Довідково:

  “Золотий хрест” – відзнака, затверджена наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного у 2022 році. Вона входить до нагородної системи Головнокомандувача Української армії. Нагрудним знаком “Золотий хрест” нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!