Заражені території


Чим більше наших вояків гине в Донбасі, тим більше людей задаються питанням, а чи потрібен нам той клятий Донбас аж так, щоб наші молоді хлопці гинули захищаючи землю, яка вже давно не є українською.

Так, цей заколот організувала Московія, так – там воюють московітські найманці. Але ж не московітські найманці блокують просування наших військових частин, а мешканці того ж, чорти б його забрали, Маріуполя, чи того ж Богом проклятого Слав’янська. Та й серед терористів немало істот з українським громадянством. Від якого вони тепер з такою радістю відмовляються.

От уявімо на мить, що терористів здолано, московітський спецназ вкупі з найманцями евакуювалися на територію Московії і що далі? Знову вливати в цей депресивний регіон мільярди, знову годувати цих запроданців, знову «чути Донбас»?

Це буде й надалі територія, де буде небезпечно розмовляти українською, де ненавидітимуть все українське – з гербом, прапором і гімном включно. Ця територія вже ніколи не буде Україною. То ж тим патріотам, котрі змушені будуть жити там, доведеться жити у ворожому оточені. Їм будуть плювати вслід, їхніх дітей будуть ображати в школах і т.д.

Ця територія без роду, без пам’яті може стати знову Україною лише в одному випадку – якщо всі ці мирні бабушкі, тьотюшкі, дядюшкі, женщіни, мушчіни, уся ця москальсько-колорадська гопота буде жорстко перевірена відповідними службами й всіх винних у причетності до заколоту позбавлять громадянства і депортують з України в таку милу їм Московію. А декого запроторять за ґрати. Навіть краще почати з запроторювання. Тоді решта, в кого рило в пуху, самі втечуть.

Але ж ми розуміємо, що ніякого кнута не буде. Знову будуть пряники. За наш рахунок.

Як на мене, вже зараз варто було б почати підготовку до ізоляції найбільш сепаратистських районів. Вирити навколо них рови десятиметрової ширини, обнести колючим дротом, та в майбутньому збудувати мур. Всім бажаючим жити в Україні надати державну допомогу та евакуювати з «заражених» територій.

І дарма заїжджий політик з Луганська Дмитро Снєгірьов заявляє, перебуваючи в Івано-Франківську: «"Якщо здають Донбас, треба піднімати третій Майдан."

Не треба, пане Снєгірьов, бо «краще з мудрим загубити, ніж з дурним знайти».

                                                                                               Анонс Контракт