Заступник міського голови Руслан Панасюк здійснив виїзну робочу нараду на ПАТ «Івано-Франківський м’ясокомбінат»


Як повідомляли кореспонденти Бліц-Інфо раніше міська влада Івано-Франківська затвердила ряд заходів відвідин всіх підприємств міста разом з їх начальниками.

За словами Руслана Панасюка, такі виїзні наради проводять з метою наочно побачити роботу на підприємствах  та вивчити пріоритетні та найболючіші питання  з якими стикаються підприємства, щоб допомогти їм втриматись на ринку Івано-Франківська в нелегкі економічні часи.

Заступник міського голови Івано-Франківська Руслан Панасюк, цього тижня  провів виїзну робочу зустріч на ПАТ Івано-Франківський м’ясокомбінат, де ознайомився із виробничими потужностями підприємства та проблемними питаннями, що потребують негайного вирішення.

«Зокрема обговорили питання, що стосуються проблем розширення мережі м’ясної продукції в межах міста. Низької якості продукції та дотації праці. Оскільки це і фізично важка робота з непростими умовами праці. Крім того, питання  налагодження тісної співпраці з торговою мережею міста.  Також в ході зустрічі було окреслено пріоритетні завдання та основні напрямки подальшої співпраці підприємства з міською владою», - зазначив у розмові з кореспондентом Бліц-Інфо, Руслан Панасюк.

Нагадаємо, такі наради вже  відбулись на трьох підприємствах ВАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» та горілчаному підприємстві «Княгинин» та ПАТ Івано-Франківський м’ясокомбінат.