Затриманий на хабарі комунальник Чупірчук не визнає власної вини


Сьогодні в Івано-Франківському міському суді розпочали судовий розгляд справи голови Фонду комунальної власності Богдана Чупірчука по-суті. Як відомо, у березні його затримали на хабарі.

Тож, розпочали засідання з озвучення обвинуального акту. Як зачитав прокурор, свої службові повноваження Чупірчук використав у корисливих цілях. А саме, 12 березня вимагав та отримав від приватного підприємця С. у власній автівці біля центрального входу залізничного вокзалу неправомірну вигоду у розмірі 5 тисяч доларів за надання в оренду нежитлового приміщення на стадіоні "Рух". Після цього його затримали працівники правоохоронних органів.

Опісля суддя розяснила Чупірчуку що його звинувачують у вимаганні хабаря і поцікавилась чи визнає він себе винним. Чиновник відповів, що не визнає. Свідчити готовий,  але тільки після допитів свідків та вивчення речових доказів.

Прокурор та захист Чупірчука погодились на такий порядок розгляду справи.  Водночас обвинувачений Чупірчук відмовився давати пояснення сьогодні. Тож суддя ухвалила продовжити судове засідання 22 червня о 9 ранку.