Марцінків: Завдання нового тренера Прикарпаття - вихід в Прем'єр-лігу


Сьогодні, 4 вересня футболістам МФК "Прикарпаття" представили нового тренера.

Під час знайомства з командою новий головний тренер Руслан Мостовий, подякував ексочільнику команди Володимиру Ковалюку за роботу і пообіцяв надалі тримати високу планку, пише Бліц-Інфо.

"Хочу сказати, що незамінних людей, як і футболістів, немає. Це буде важкий шлях для команди - повірити в себе. Ніхто не говорить, що вже завтра ми будемо в Прем'єр-лізі, але треба старатися. Наразі будемо працювати у тому складі, який є. Також будемо давати шанс хлопцям з U-18 та U-19. Ви маєте бути для них прикладом",- звернувся до футболістів новий тренер. 

Водночас міський голова Руслан Марцінків поставив перед новим тренером завдання вийти в Прем'єр-лігу.

"Завдання на два сезони - вихід в Прем'єр-лігу, а перший сезон завершити не нижче 6 місця. Це не легко, але треба старатися. Чотири року тому, ніхто в нас не вірив, казали, що команда проіснує пів року. Але бачите, що вони помилялися. Втім, завдання на минулий сезон ми не виконали. Футбол це така річ де повинні бути результати, а якщо немає результату - то потрібно вживати заходів. Також хочу повідомити, що тепер фінансування клубу буде не тільки з міського бюджету. Ми знайшли партнера, який також буде давати кошти на команду", - сказав мер.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: