Через паводок вночі можуть перекрити міст на Пасічну


Станом на 17:00 міст через Бистрицю Солотвинську не потребує перекриття. Втім, якщо рівень води підніметься рух транспорту припинять.

Про це сьогодні, 23 червня, під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив директор “Муніципальної дорожньої компанії” Віталій Бурко, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

«Станом на 17:00 річка знаходиться більш-менш в своєму руслі. Звичайно рівень води піднявся, але за межі русла не вийшов. Візуально, опори не підмиті, немає дефектів. Дещо пошкоджені балки, але це не через повінь. Деформаційні шви на мості є найслабшим місцем. Регулярно там вибоїни. Ми їх періодично раз у квартал заробляємо, просто зараз інтенсивні опади пришвидшили їх руйнування»,- пояснив Бурко.

Якщо буде й надалі така негода, Бурко рекомендує обмежити рух транспорту на мостах через Бистрицю-Солотвинську та Бистрицю-Надвірнянську.

У свою чергу, міський голова Руслан Марцінків повідомив, що комісія з обстеження наслідків надзвичайної ситуації планує ухвалити рішення перекрити міст на Пасічну сьогодні з 23:00 до 6:00, якщо будуть передумови.

«Пропускатимуть лише спецтранспорт: поліцію, швидку тощо. Все залежатиме від ситуації та треба діяти негайно!»,- наголосив мер.

До теми: Бистриця Солотвинська вийшла з берегів

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!