Збірна Івано-Франківської області перемогла у Кубку регіонів УАФ


15 серпня в Києві на стадіоні НТК імені Віктора Баннікова відбувся фінальний матч Кубку регіонів УАФ серед збірних команд областей, які проводять Українська асоціація футболу та Асоціація аматорського футболу України.

У вирішальному матчі зустрілися аматорські збірні Івано-Франківської та Львівської областей. Відзначимо, що основу збірної Івано-Франківщини складають гравці команди "Прикарпаття-Тепловик"

Ціна перемоги у цьому поєдинку була дуже високою, адже команди сперечалися не тільки за кубок і титул чемпіона країни, а й за право представляти Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА 2022/23. Обидві команди доволі жваво розпочали поєдинок і до фінального свистка тримали інтригу. Рахунок у матчі відкрили львів'яни після того, як на 31-й хвилині вдало індивідуально у штрафному майданчику івано-франківців зіграв Роман Гнатів. 

Другий тайм пройшов за ігрової і територіальної переваги збірної Івано-Франківської області. Підопічні Віктора Данищука постійно атакувати, мали гарні нагоди для взяття воріт, але в цих епізодах або надійно грав голкіпер львів'ян, або м'яч летів мимо цілі. І все ж старання наших футболістів були винагороджені на 88-х хвилині влучним ударом Мирослава Камрадського – 1:1, і командам довелося зіграти ще два тайми по 15 хвилин.

У додатковий час івано-франківці продовжили тиск на ворота львів'ян. Наші хлопці показали, що вони справжні козаки і в овертаймі вирвали перемогу на характері. Володимир Данищук на 97-й і Мирослав Камрадський на 116-й хвилинах збільшили рахунок – 3:1! До честі львів'ян, вони не склали зброю, пішли ва-банк і змогли забити гол престижу. На 120+1-й хвилині відзначився Ростислав Михальчук. У підсумку - 3:2, збірна Івано-Франківської області довела матч до перемоги й отримала з рук президента УАФ Андрія Павелка чемпіонський кубок!

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!