Збуджені та агресивні: Медсестра показала, яких "пацієнтів" привозять у міську лікарню


Медсестра Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні Катерина Масляк показала типових п'яних пацієнтів, яких привозять у медзаклад.

На своїй сторінці у мережі Facebook Масляк обурюється, що під час ургентних днів до лікарні привозять збуджених та агресивних п'яних пацієнтів. За її словами, за один з вечорів привезли чотирьох таких пацієнтів, пише Бліц-Інфо.

Зокрема, й чоловіка, який вживав три дні від Петра. франківець був збудженим, агресивним, з гострим розладом психіки та не бажав іти на контакт.

"Ми повинні за нього відповідати. Ні на крок від пацієнта відійти неможливо. На сібазон не реагує взагалі. Капати намагалися —  крапельницю вирвав. З кушетки вистрибує, агресує. Ще два сібазони — ефекту дали нуль. Стрес протягом трьох годин: 3 хлопця з охорони (які волонтерять весь карантин в лікарні безкоштовно), лікар-невропатолог, дві медсестри, 2 санітарки, 2 лікарі-реаніматологи і ніхто нічого зробити не в змозі, бо пацієнт не реагує на ліки

Інші пацієнти, які прийшли й потребують лікування й огляду, стоять шоковані в коридорі та дивляться на весь цей цирк. У всіх в очах запитання: чому таких пацієнтів привозять в чергову міську лікарню?", - розповідає медсестра.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!