Жителі прикарпатського села Білоберізка придбали автомобіль для бійців в зоні АТО


З метою надання допомоги військовослужбовцям, які перебувають в зоні АТО, жителі села Білоберізка придбали автомобіль УАЗ. Автомобіль, наповнений продуктами харчування та речами першої необхідності, буде доставлено в 24-ту окрему механізовану бригаду, яка на даний час перебуває в зоні АТО. Як і годиться, транспортний засіб перед відправленням був освячений сільським священиком.

Головне, як зазначив сільський голова Білоберізки Дмитро Іванюк, щоб наші захисники почувалися в автомобілі безпечно. Крім того, саме від транспортного засобу залежить мобільність та маневреність наших підрозділів на передовій. Надійний швидкий автомобіль може зберегти не одне життя! Дмитро Іванович висловив вдячність всім небайдужим односельчанам та, зокрема, підприємцям села, які надали паливно-мастильні матеріали.

Також на схід повезли і маскувальні сітки, зроблені школярами Білоберізької ЗОШ, передають і малюнки дітей, адже на передовій дитячі роботи це – своєрідний оберіг і талісман, пише прес-служба Верховинської РДА.

Під час зустрічі з волонтерами, які везуть автомобіль на схід, голова районної ради Іван Маківничук та керівник апарату районної державної адміністрації Василь Бровчук подякували за безкорисливу допомогу, відзначивши їхній внесок у громадський рух, активну допомогу воїнам.