Збірна України виступала на "Іграх нескорених" у формі від франківців


Дизайн форми збірної України на "Іграх Нескорених - 2023" розробила студія Brendari з Івано-Франківська.

Про це повідомляють дизайнери на своїй facebook-сторінці.

"Дизайн форми збірної України на Іграх Нескорених (Invictus Games – міжнародні спортивні змагання військових ветеранів організовані Принцом Гаррі, герцогом Сассекським) Команда Брендарів мала честь працювати над дизайном форми та екіпірування збірної України на Іграх Нескорених, що проходив у Дюссельдорфі. Основою дизайну є тризуб та його сяйво, яке символізує нескореність та славу відважних українських героїв. Дякуємо за співпрацю, за довіру і за цей фантастичний результат на змаганнях. Invictus Games: Team Ukraine Низький уклін ветеранам. Слава Україні!", - йдеться у дописі.

 

Нагадаємо, що нещодавно у німецькому Дюссельдорфі завершилися “Ігри нескорених-2023”, під час яких українська команда здобула 34 медалі. Українська збірна вчетверте виступала на “Іграх нескорених”, команда у 2023 році складалася з 25 учасників. Цьогорічні змагання стали для нашої збірної рекордними. За результатами Ігор збірна здобула 12 золотих, 14 срібних та 8 бронзових медалей. Серед учасників були військові та ветерани Збройних сил, Національної гвардії та добровольчих батальйонів.

Ігри тривали з 9 по 16 вересня, в них брали участь близько 600 ветеранів та військовослужбовців з 21 країни світу.

На змаганнях були представлені десять видів адаптивного спорту, а саме стрільба з луку, легка атлетика, настільний теніс, веслування на тренажерах, пауерліфтинг, велоспорт на шосе, волейбол сидячи, баскетбол на візках, плавання та регбі у візках.

Українська збірна була представлена в усіх видах спорту, крім регбі на візках. Проте деякі учасники змогли зіграти й у цьому виді спорту у складі змішаних команд разом із військовими та ветеранами з інших країн.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!