25 нелегальних заправок функціонують в Івано-Франківську


В Івано-Франківську поліція та податкова не реагують на незаконні заправки.

Про це сьогодні, 24 квітня на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомив керівник КП «Муніципальна варта» Богдан Кухарук, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

«Ми виявили, що якщо зібрати всі правоохоронні органи докупи, то ніхто з них не візьме відповідальності на себе. Поліція вказує на податкову, а податкова, як кажуть в народі, окуня рубає. Ніхто не має права їх перевіряти чи щось зробити з ними», - зазначив Кухарук.

За його словами, у вартових вже є 25 адрес нелегальних заправок. Частина з них знаходиться між багатоповерхівками, а на більшості з них працюють безхатьки, від яких нічого не можна взяти.

Водночас міський голова Руслан Марцінків доручив Кухаруку сфотографувати незаконні АЗС і запропонував на наступній сесії прийняти звернення до генпрокуратури щодо їх діяльності.

Окрім того, на оперативній нараді також йшлось про музичні тролейбуси, "франик-пряник" і концерти: Як святкуватимуть День міста? та середмістя Франківська знову заквітне. Комунальники взялися висаджувати квіти

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!