Агітаційні матеріали на Прикарпатті без вихідних даних поширювали 14 партій


Сьогодні, 23 жовтня Громадянська мережа ОПОРА підбила підсумки спостереження за перебігом передвиборчої агітації на Прикарпатті.

За словами координатора Громадянської мережі ОПОРА Івана Маруняка, не всі політичні партії дотримувалися закону щодо зазначення на друкованих матеріалах відомостей про замовника та тираж.

Так, без вихідних даних зафіксовано агітаційні матеріали у Коломиї, Бурштині, Галичі, Івано-Франківську, Калуші, Надвірній, Снятині та Яремче.

Такі матеріали поширювались з агітацією за кандидатів до місцевих рад від партій Громадянська позиція, Українська народна партія, Народний Рух України, ВО «Батьківщина», Українське об'єднання патріотів «Укроп», Воля, Європейська партія України, Блок Петра Порошенка «Солідарність», ВО «Собода», Радикальна партія Олега Ляшка, Сила людей, Громадський рух «Народний контроль», Партія простих людей Сергія Капліна, Українська партія. Також зафіксовано агітаційні матеріали без вихідних відомостей за кандидата-самовисуванця на посаду Коломийського міського голови Михайла Негрича.