Блондинка-порушниця каже, їй байдужа думка тих у кого життя скудне і убоге


Вчора, 8 лютого на вулиці Грушевського білий "Nissan Juke" порушив правила дорожнього руху. На зауваження поліцейських водійка відповіла, що вони не праві.

Поліція оприлюднила відео суперечки у мережі. У відповідь, Дана Орленко на своїй сторінці у Фейсбук пообіцяла подати до суду.

"А тепер, шановні любителі бруду , вимушена вас розчарувати ))) очікуваного ШОУ не буде!!! А буде експертиза та судовий розгляд справи, за рішенням якого, працівники поліції вимушені будуть показати повну версію відео( за участю ще одного поліцейського якого , нажаль, вирізали з відеозйомки ) , яке суттєво поміняє і прояснить бачення данного інциденту", - обіцяє Орленко.

Відеозапис переглянули тисячі користувачів, що зробило Дану Орленко "відомою" на всю країну. Користувачі у соцмережах навіть почали порівнювати її з скандальновідомою київською порушницею Світланою Цибуліною "блондинкою Свєтою".

Проте, Орленко на своїй сторінці сказала, що їй байдуже, що про неї думають.

"Всім друзям дякую за підтримку і розуміння !!! А вам, незначна решта , можу сказати тільки одне : мені і справді байдуже що ви думаєте .Байдуже до ваших злобних коментарів ( лабутени , силікони, папікі і т.д) . На моє життя, вам аж ніяк, не під силу повпливати , а ось ваше назавжди залишиться таким скудним , убогим та сповненим ненавістю один до одного", - написала Дана Орленко.