Борт з чотирма тілами українських захисників приземлився на франківському летовищі


Пізно ввечері 16 липня прикарпатців сполохнула колона автівок, що статувала від івано-франківського аеропорту з тривожними сиренами та екскортом ДАІ з мигалками. Мешканці Івано-Франківська та області в мережі припускали, що такий галас зчинив приїзд високопосадовців. Адже тривожні сирени було чути в радіусі кількох кілометрів.Та, як виявилось, причина була набагато трагічнішою - додому привезли тіла загиблих Героїв.

Як розповів кореспонденту Бліц-Інфо коородинатор Івано-Франківської Самооборони Юрій Лоп'янецький, близько 22-ї у франківському аеропорту приземлився борт з тілами чотирьох воїнів, загиблих на сході. Серед них - і старший лейтенант 128 бригади Микола Михайлишин з Рожнятівщини. Боєць з побратимами проводив розмінування місцевості і підірвався на розтяжці неподалік Станиці Луганської. 

Тож земляки вирушили зустріти тіло загиблого та доправити додому з почестями. Колона з включеними звуковими сигналами розтянулась аж на кілометр. Тіла ще трьох воїнів теж повезли додому - у Чернівці та Львів.

До теми: Загинули за Україну: Старший лейтенант 128-ї бригади з Прикарпаття навіть не встиг створити сім'ю

Троє бійців 128 гірсько-піхотної бригади загинули на Луганщині. Серед них - прикарпатець