Брак документів, вигадана пасажиромісткість та клас автобуса: У Франківську - конкурс на маршрутні перевезення


Сьогодні, 20 жовтня в Івано-Франківську конкурсна комісія розкрила конверти на маршрутні перевезення.

Розпочалося все із півгодинним запізненням, оскільки не було вільного приміщення. Відтак вільний зал все ж таки знайшли. Тож у переповненій "кімнаті депутата" члени комісії розпочали свою роботу. Так, за їхніми словами, виникли зауваження до певних перевізників. Зокрема ПП «Електротранс» не подав всі документи, тож його не допустили до участі у конкурсі. Натомість у ТОВ «Турист ІФ» відсутня ліцензія. Пізніше виявилося, що він подав дві ліцензії однак на інші імена. Натомість, відповідну ліцензію на своє підприємства перевізник подав тільки сьогодні зранку. Однак, за словами юриста, такі дії є неправоправними, тож його також зняли з конкурсу, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Наступне зауваження було до ТзОВ «Західцентр». Як виявилося, учасник не зазначив пін-код маршруту. А також подали недостовірну інформацію щодо пасажировмісності автобуса - замість наявних 49 підтриємство вказало 90 пасажиромісць. Саме через останнє, їх зняли з конкурсу по одному лоту. До слова, вони подавалися на шість.

У свою чергу ПП «Станіслав Транс» не подав податкового розрахунку. Натомість перевізник ТзОВ «Корида Транс» вказав зовсім іншу модель «Богдану». Тож конкурсна комісія запропонувала у договорі прописати щоб перевізник зобов’язався поміняти маршрутки протягом року. Тож його допустили до участі в конкурсі.

Опісля конкурсна комісія почала відкривати конверти. Першим був - «Приватавтотранссервіс». Так, вони три пропозиції, однак одна стосувалася лоту № 11, тож її не розглядали. ТзОВ «Західцентр» подав шість пропозицій. Варто додати, що перевізник який подав до суду, бере участь у конкурсі саме в цьому складі.  ПП Сохан подав чотири пропозиції. Остання стосується лоту, який теж не буде розглядатися. Відтак розкрили конверт підприємця Василя Олексюка, який подав тільки одну пропозицію. Опісля слудували конверти ТзОВ "Корида Транс".

Як зазначили члени комісії за лотом № 13 проводитимуть новий конкурс оскільки не було подано жодних пропозицій.

Розкривши всі конверти комісія пішла приймати рішення. Тож, вже пообіді обіцяють назвати переможців.

Нагадаємо, участь у конкурсі беруть всі лоти окрім 4 та 11, оскільки один з перевізників подав до суду.