Будівельний конфлікт на Пасічній: Забудівник хоче звести дві багатоповерхівки впритул до школи №24


В Івано-Франківську - черговий будівельний конфлікт між містянами та забудівником. Біля школи №24 будівельна компанія "Вертикаль" збирається будувати дві десятиповерхівки впритул до школи та на місці діючого дитмайданчика.

Мешканців сусідніх будинків така інформація обурила, адже будова має іти на останньому ще не забудованому клаптику зелені, впритул до школи і дороги до нового садка.

"З дорогою взагалі цікаво - забудівник стверджує, що йому належить земля і під дорогою, і під дитячим майданчиком. Мешканцям пропонує добиратися іншою дорогою, яка зараз перекрита і по суті розбита вщент. Люди, звісно, проти", - розповідає франківка Євгенія Ступ'як 

Тож мешканці зареєстрували на сайті міськради петицію з проханням "скасувати дозвол на будівництво БК "Вертикаль" ЖК Намистинка біля школи №24(що знаходиться навпроти будинку по вул. Хіміків 21) та відвести земельну ділянку під сквер. Її вже підтримали необхідна кількість осіб. Також люди збирають підписи по будинках на районі.

Окрім того, 18 червня на 18:30, на території 24 школи запланована зустріч людей, чекають і на місцевого депутата Андрія Строїча, представника забудівника і СБУ, бо земля у власності останніх.