До Івано-Франківська з концертом їде епатажна Оля Полякова


10 травня до Івано-Франківська з концертною програмою "Я вас люблю" їде суперблондинка, королева кокошника Оля Полякова.

Як зазначається на сайті gastroli.ua, співачка дасть концерт в івано-франківському драмтеатрі. Глядачам обіцяють грандіозне музичне шоу, яке нікого не залишить байдужим. Володарка найдовших ніг української сцени виконає як свої головні хіти і покаже абсолютно нові номери і творчі постановки.  

«Зізнаюся, коли ми вперше поїхали в тур, спочатку люди до нас приглядалися. Дивувалися, коли на сцену виходила двометрова співачка — метр вісімдесят зріст + 15 сантиметрів каблук, величезний кокошник... Ну просто Елвіс Преслі в спідниці! А коли поїхали вдруге - люди приводили з собою друзів і родичів, регулярно доводилося ставити додаткові ряди. Раніше ми везли просто свято, а тепер веземо ще й шоу!», каже Полякова. 

Вартість квитків - від 250 до 750 гривень.

Слід зауважити, ім'я співачки вже давно стало синонімом українського епатажу. Вона дійсно виділяється не тільки яскравими і барвистими костюмами, а й драйвовими піснями, які підкорили серця, а також заполонили радіостанції і телеканали. У Полякової відмінне почуття гумору, тому кожен виступ - це не тільки екстравагантний музичний перформанс, але і свято сміху, що дарує море позитивних емоцій і вражень.

Водночас, заплавані концерти Полякової на заході України здійняли хвилю обурення у соцмережах. Мовляв, вона під час війни їздила виступати до країни-агресора та окупованих територій, тож не має права давати концерти в Україні. Напередодні в Рівному активісти навіть намагались зірвати концерт співачки. Сама ж Оля Полякова запевняє, що на неї звели наклеп, бо вона від самого початку була проти окупації та агресії.