Долинщина навколішки зустріла тіло загиблого в АТО воїна


Сьогодні Долинщина із сумом зустріла тіло покійного земляка, 33-річного Олександра Кармильчика, який загинув 14 квітня в районі с.Піски Донецької області, виконуючи свій військовий та громадянський обов’язок. У складі 93 ОМБР Збройних Сил України Олександр захищав незалежність та цілісність своєї держави, захищав кожного з нас на східних теренах України.

Про це кореспонденту Бліц-Інфо повідомили у прес-службі Долинської РДА.

Сумна зустріч тіла бійця відбулась на межі Івано-Франківської та Львівської областей в районі с.Лисовичі, де тіло загиблого Олександра зустріли керівництво Долинського району та громадськість. У супроводі колони, організованої райдержадміністрацією спільно з громадськими активістами району, тіло земляка доправили на батьківщину Олександра - с.Раків Долинського району.

Віддали шану нашому Герою жителі Болехівщини, та Долинщини які вздовж дороги поякий рухалась колона утворили живий ланцюг і навколішки зустрічали тіло Олександра із запаленими лампадки, державною символікою та молитвою у серці.

Герої не вмирають!!! Слава Україні!!! Героям слава!!!

Похорон бійця відбудеться у його рідному с.Раків в неділю 19 квітня о 13.00 год. Його організацію на себе взяла районна влада, волонтери та Раківська сільрада.

Для всіх бажаючих віддати шану Герою у похоронному обряді, які доїзжджатимуть з м. Долина о 12.00 год. від адмінприміщення районної ради (м.Долина, проспект Незалежності 5) будуть відправлятися автобуси.