Дружина заступника очільника Франківська завоювала "бронзу" на Кубку світу з біатлону


Олімпійська чемпіонка українська біатлоністка Олена Підгрушна, пропустивши попередній сезон, у першій же особистій гонці після повернення піднялася на п'єдестал, ставши з ідеальною стрільбою бронзовим призером в індивідуальній гонці стартового етапу Кубка світу в Остерсунді (Швеція).

Про це повідомляє Федерація біатлону України,

"Друга половина гонки стала бенефісом Олени Підгрушної! Тренери "замаскували" капітана команди в третій стартовій групі, та Олена з цього укриття добігла до подіуму! Ідеально розподіливши сили по дистанції, на вогневих рубежах вона показала майстер-клас, як молодим, так і вже досвідченим суперницям! Найбільш напружений момент був, напевно, перед останнім пострілом на третьому рубежі, який Олена відклала, зробивши по-справжньому театральну паузу. Ну а на останньому колі потрібно було утримати 14 секунд перед норвежкою Тіріл Екгофф, що при цілеспрямованості Підгрушної стало справою техніки, хоча з боку і виглядало, як маленьке диво, враховуючи річну перерва у виступах нашої біатлоністки. Браво, капітане! Це було красиво!", - йдеться у повідомленні.

Виграла індивідуальну гонку в Остерсунді італійка Доротея Вірер. "Срібло" завоювала француженка Марі Дорен Абер.

Як відомо, Олена Підрушна - дружина новопризначеного заступника міського голови Івано-Франківська свободівця Олексія Кайди. 

До темиКайда розповів, чому погодився бути заступником мера Івано-Франківська

Заступником мера Івано-Франківська буде екс-голова Тернопільської облради