Директор компанії розповів, коли вони можуть розпочати будівнитцво моста на Пасічну


Сьогодні, 21 вересня на засідання виконавчого комітету прийшов представник компанії, що перемогла у тендері на будівництво нового мосту на Пасічну, щоб розповісти про компанію.

Представник компанії, що перемогла у тендері на будівництво моста ТзОВ "Мостобудівельний загін № 112" зауважив, що їхнє підприємство будувало велику кількість мостів у Києві, а саме, Північний міст, пішохідний, міст Патона та інші великі об’єкти, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Виконуючий обов’язки директора компанії Сергій Порожнюк зауважив, що декілька років назад їхні акції викупили, тож фірма зараз немає жодного відношення до скандальної компанії.

«Ми плануємо виконувати роботи власною технікою, у нас великий потенціал. Саме тому так впала ціна під час тендеру. Окрім того, таким чином ми хочемо потрапити на ринок у вашому регіоні», - зазначив Порожнюк.

Він додав, що від отримання авансу до завезення техніки та початку робіт компанії потрібно всього два тижня.

Нагадаємо, 13 вересня відбулися торги на проведення робіт з будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків-Надрічна. На тендер подали документи чотири компанії, однак після засідання тендерної комісії на торги допустили тільки дві фірми:  ТзОВ "МОСТОБУДІВЕЛЬНИЙ ЗАГІН № 112" та ТОВ ПБС.

Відповідно до даних Prozorro, найнижчу ціну на торгах - 120 мільйонів запропонувало ТзОВ "МОСТОБУДІВЕЛЬНИЙ ЗАГІН № 112".