Франківці скаржаться на холодні батареї. В СТЕК запевняють, що котельня працює


У середу минулого тижня СТЕК знову запустив котельню на Індустріальній. Однак до цього часу не у всіх абонентів СТЕКу є тепло.

Зокрема, про відсутність тепла від СТЕК скаржаться мешканці будинків на Коновальця, Чорновола, Січових Стрільці. Кореспондента Бліц-Інфо у прес-службі «Станіславської теплоненергетичної компанії» запевнили, що їхня котельня працює. На запитання, чому ж немає тепла по конкретних адресах кажуть – треба з’ясовувати. Мовляв, там були проблеми через прориви мережі.

Нагадаємо, 18 жовтня ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» таки отримала ліміти (номінації) на газ на жовтень. Щоправда, майже в 200 раз менше, ніж потрібно підприємству для роботи – лише 10 тис. куб. м. Тоді газовики наголошували, що отриманих лімітів вистачить лише на півдоби.

А вже на початку минулого тижня на сайті СТЕКу з’явилось повідомлення про початок опалювального сезону. Щоправда у домівках, школах та садках, які обслуговуються у СТЕК так і не потепліло. На оперативній нараді у міського голови представник компанії розвівши руки запевнив присутніх «У нас котельні працюють, я не можу сказати чому холодно».

Декілька годин по тому газовики повідомили, що перекрили газ тепловикам, оскільки за добу роботи підприємство спожило вдвічі більше виділеного газу.

Протягом цілого дня, 25 жовтня тривали перемовини між представниками СТЕКу, газовиками, за участі міської влади та облдержадміністрації. Йшлося про можливість подачі газу до котельні компанії. Тоді присутні таки домовилися, про подачу тепла в оселі та заклади.

До теми: Марцінків про ситуацію зі СТЕКом: Містяни стало заручником приватної компанії

В мерії кажуть, що до кінця дня всі споживачі СТЕК будуть з теплом