Головний лікар франківської лікарні поскаржився на пацієнтів-авторагулів


Головний лікар ЦМКЛ Тарас Масляк попрохав у мерії допомоги у боротьбі з "авторагулями". Масляк хоче прибрати автівки з тротуарів біля медзакладу.

Як повідомляли кореспонденти Бліц-Інфо, сьогодні в Івано-Франківську міський голова разом з журналістами проінспектував готовність міста до свят -  санітарний стан,  а також чистоту маршруток.

Маршрут, за якими рухала інспекція, був завчасно нікому не відомий, тож ніхто не знав де відбудеться рейд.

Приїхавши на територію цетральної міської лікарні мобільна група побачили прибрану територію, доглянуті клумби. Щоправда, знайшли напіввідкритий каналізаційний люк. Завгосп поскаржився, що кришку викрали, тож вони були змушені прикрити яму підручними засобами. 

До слова, показати "свою" територію вийшов головний лікар лікарні Тарас Масляк. Під час оглядин Масляк поскаржився на пацієнтів та їхніх відвідувачів. За словами медика, автовласники щодня перетворюють тротуари поруч лікарні на парковку. Хоча зовсім поруч пустує платна недорога стоянка - всього 3 гривні.

Директор департаменту комунального господарства транспорту та зв’язку Михайло Смушак відповів, що вони розглянуть варіант встановлення антипаркувальних стовпчиків з обох сторін дороги поруч лікарні.