Калушан просять стати донорами для 16-річного Ельдара Рамазанова


Калуський міський центр соціальний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді просить небайдужих мешканців міста стати донорами для Рамазанова Ельдара Елхановича, 2001 року народження, який раптово захворів на онкозахворювання. Діагноз: множинні об'ємні утворення заочеревинного простору, вторинні ураження печінки та селезінки.

Здати кров для Ельдара, який проходить лікування в обласній клінічній дитячій лікарні в Івано-Франківську у відділенні онкогематології, можна в Калуській районній лікарні на вул. Каракая, 25, у відділі по збору крові (третій поверх), інформують "Вікна".

Запис проводиться з 10.00 (з 11.00  здійснюється здача крові) щопонеділка та щосереди.

Після здачі крові донор отримує документ, що засвідчує про його донорство з адресною вказівкою на ім'я Рамазанова Ельдара, який реєструється в журналі вхідної документації гематологічного відділення Івано-Франківської міської дитячої лікарні. Тільки у цьому випадку кров потрапить до Ельдара.

За детальною інформацією просять звертатись до матері Ельдара (050 553 91 13 — Світлана). Не будьмо байдужими! Даймо шанс зберегти життя дитині!

Останнім часом у всіх школах відбувається збір коштів на лікування нашого земляка Ельдара Рамазанова, учня ЗОШ №7.