Кандидат від "УКРОПу" хоче поміняти трон на депутатське крісло в облраді?


У передвиборчому списку кандидатів до обласної ради від політичної партії “УКРОП” по 5 округу зазначений головний лікар Верховинської ЦРЛ Микола Ілюк.

Ім'я Миколи Ілюка прозвучало у серйозному скандалі в грудні минулого року, коли всі видання Верховини написали про гучне святкування Ілюком 40-ка річного ювілею.

Тоді працівники виконкому відмовились від святкування новорічних корпоративів і перерахували гроші на лікування поранених в АТО. Натомість головний лікар ЦРЛ, затіяв гулянку яка тривала три дні, що і обурило людей. 

"Верховина “гуде” уже три дні. Це Микола Ілюк – головний лікар Верховинської ЦРЛ, святкує свій 40-річний день народження. На Сході України щодня гинуть люди, а Микола Дмитрович в цей час по колибах Верховини приймає гостей.Привітати Ілюка прийшло чимало гостей, серед них і голова РДА Ярослав Скуматчук", - писали тоді верховинські ЗМІ. 

Проте найбільшого шуму наробив подарунок іменинникові від колег.

"Про подарунок від колег хіба лишень глухий не чув. Дуже трепетно підійшли до вибору подарунка наближені підлеглі. Від ЦРЛ Микола Дмитрович отримав трон за 6, 7, а чи й 8 тисяч гривень. Що це таке? Микола Дмитрович розумів, приймаючи такий дар, яку посаду він обіймає?", - обурювалися люди.

Найбільше усіх цікавило питання яка зарплата у головного лікаря, що він може собі дозволити кількаденну гулянку у колибах Верховини.

Очевидно, Микола Ілюк вирішив змінити зручний трон на крісло депутата обласної ради.

До слова, "УКРОП" також веде до івано-франківської облради екс-очільника партії, що підтримувала Януковича

Як відомо, за депутатські мандати Івано-Франківської облради позмагаються 15 партій.

До теми: У прикарпатську облраду з "Опозиційним блоком" хочуть пройти чотири екс-регіонали

"Соціалісти" ведуть до Івано-Франківської облради команду газовиків