Композитор з Франківська написав музику до нового кліпу BRUTTO


Напередні вийшла нова відеоробота гурту BRUTTO – кліп на пісню «Годзе». Пісня увійшла до останнього альбому «Рокі».

Режисером нового кліпу став Дмитро Авдєєв, який також працював над відео на пісні «12 Обезьян», «Вечірнє сонце» і «Чайка». Зйомки відбувалися на пляжі під Одесою. Драматургія кліпу побудована на невеликій кількості локацій, але глибокій грі акторів і символізмі подій у кадрі. Усі три головні ролі зіграли члени родини фронтмена BRUTTO – сам Сергій Міхалок, його дружина Світлана Зеленковська і син Макар.

«Годзе» – заключна пісня альбому «Рокі». У кліпі використана не оригінальна версія треку, а оновлена. Автором нового аранжування став відомий композитор з Івано-Франківська Роман Григорів.

«Надзвичайно приємно і цікаво було нарешті попрацювати разом із BRUTTO! Ми натхненно записували пісню «Годзе», яка стала для нас особливою. Думаю, в контексті альбому вона вирізнятиметься своєю музичною мовою. Сергій Міхалок завжди вражає своїм мотивуючим саундом, глибоким мелосом і постапокаліптичним драйвом. Але у пісні «Годзе» поєдналися камерна лірика і нескінченно жива енергія.

Якось мені подзвонив Сергій і запропонував зробити разом пісню. До виходу альбому було не так багато часу. До того ж ми були неймовірно зайняті гастролями NOVA OPERA та організацією PORTO FRANKO 2017 в Івано-Франківську, але це не завадило створенню пісні «Годзе». Сподіваюся, що це лише початок творчої співпраці з реально крутими BRUTTO!», – прокоментував спільну роботу автор аранжування Роман Григорів.