Комунальники розповіли, які вулиці відремонтують цьогоріч у Франківську


Цього року пооб’єтним бюджетом розвитку будівництво та капітальний ремонт доріг та вулиць в Івано-Франківську передбачено понад 77 млн 530 тис грн.

Про це сьогодні, 21 лютого на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомив начальник управління капітального будівництва Роман Галіпчак, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За його словами, на чотири об’єкти будівництва передбачено 16 мільйонів. Зокрема, для з’єднання Північного та Південного бульварів попередньо заклали 10 млн, на вулицю 24 серпня – 2 млн, ще 2 млн – на вулицю Стуса (ділянка від Миколайчука до 24 серпня) та Проектана1 (від Гурика до Левицького з виходом на Набережну).

Окрім того передбачається капітальний ремонт 34 вулиць. Мова йде про частину вулиці Галицької, Хіміків, Челюскінців, Незалежності, Княгинин, Промислову, Молодіжну.

Також відремонтують Індустріальну, Крайківського, Левинського, Ремісничу, Левицького, Сухомлинського, Дорошенка, Галицьку, Київську, Павлика, Паркову, Чорновола, Сніжну та Вовчинецьку, Ушинського, Дорошенка, Коновальця, Берегову, Республіканську, Дучимінської.

Також є три об’єкти реконструкції – Три об’єкти реконструкції: перехрестя Івасюка – Незалежності, Вовчинецька – Привокзальна та перехрестя Галицька – Горбачевського та Калуського шосе.

«Дуже багато об’єктів. Боюся, щоб цих коштів, що заклали не вистачить. Давайте спочатку беріться за перехідні об’єкти», - зауважив наостанок Руслан Марцінків.